sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Luontokerho Kurikka palvelee -messuilla

Rasti-Kurikan Lasten luontokerho esittäytyy Kurikka palvelee -messuilla lauantaina ja sunnuntaina 14.-15.04.2012. Messut järjestetään Kurikan jäähallissa ja ne ovat avoinna molempina päivinä klo 10-16. Yleisöllä on vapaa pääsy messuille.

Luontokerhon esittelypiste löytyy osastolta P5. Lapset pääsevät mukaan luontokerhon toimintaan Rasti-Kurikan jäsenmaksulla.

Helmipöllö. Kuva: Petri Ruostetoja

Messunurkkauksessa esitellään myös muuta lintu- ja luontoharrastusta Kurikassa ja Suupohjan alueella: voit tutustua samalla Suupohjan Lintutieteellisen Yhdistyksen ja viereisellä osastolla olevan Informaatiotekniikan Museoyhdistyksen toimintaan. Lasten luontokerho on toteuttanut yhdessä näiden yhdistysten kanssa muun muassa linnunpönttötalkoot Jyllinkosken lehtomaaston alueella. Luontokerhon yhteistyökumppaneista messuille osallistuvat myös Kurikan seurakunta ja Kurikan 4H-yhdistys.

Lisäksi osastolla on myynnissä monenlaista mielenkiintoista: voit ostaa vaikkapa linnunpöntön luontokerhon hyväksi sekä uusimpia numeroita Suupohjan Lintutieteellisen Yhdistyksen lehdestä, Hippiäisestä. Samalla voit liittyä mukaan lintuyhdistyksen toimintaan.

Tervetuloa tutustumaan!

PS. Kaikki luontokerholaiset saavat osastolta pienen yllätyksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti