torstai 16. toukokuuta 2013

Kaikenikäisten ulkoilupäivä 16.5. Lasten luontokerhossa

Tervetuloa luonnon helmaan Rasti-Kurikan Lasten luontokerhoon torstaina 16.5. Ovet ovat avoinna klo 14-20 ja odottavat kävijöitä! Tätä kirjoittaessa metsä oli täynnä rastaiden laulua, käki kukkui ja taivaanvuohi lensi metsän yli.


Tarjolla on linnunlaulukisa sekä kaksi suunnistusrataa: monen monta rastia pienille ja hieman vähemmän tehtävärasteja isommille. Kaikkien linnunlaulukisaan tai luontosuunnistukseen osallistuneiden kesken arvotaan Kurikan kirjakauppa Infon ja Lasten luontokerhon lahjoittamat palkinnot!

Luvassa on myös VesiVaeltajien esittelyä, Informaatiotekniikan Museoyhdistyksen lahjoittaman kamerapöntön tarkkailua sekä yllätysohjelmaa...

Kodalla on mahdollisuus syödä eväitä ja paistaa makkaraa - muista pakata ne mukaan! Sääennuste lupaa aurinkoista säätä ja +20 lämpöastetta.

Myynnissä on Suupohjan Lintutieteellisen Yhdistyksen Hippiäinen-luontolehteä, luontokortteja Kurikasta ja ihania luontokirjoja valokuvateoksista savi- ja pakurikääpä- sekä maallemuuttoaiheisiin kirjoihin. Muutakin kiinnostavaa teltasta löytyy.

Saatavilla on lisäksi luontoalan toimijoiden esitteitä: muun muassa Suomen Ladun luonnonläheisestä päivähoidosta Muumien hiihto- ja lumikenkäilykouluun, Suomen eläinsuojeluyhdistysten liiton runsaat tietopaketit koirasta ja kanista sekä BirdLife Suomen Tiira-lehtiä ja kysyttyjä Pöntöt ja linnut -oppaita. Jaossa on myös esite kevään ja kesän omatoimiretkistä sekä Kurikan luontoseuran opastetuista retkistä Kurikassa ja Jurvassa.


Tapahtuman toteuttamisen ovat mahdollistaneet edellisten lisäksi GreenCare Finland, luontoretkiä eteläisen Pohjanmaan luontoon järjestävä Taikapolku, vakuutusyhtiö LähiTapiola, Kurikan Halpa-Halli sekä pienkustantamo Valmiixi.

Nähdään torstaina Lasten luontokerhon Avoimissa ovissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti